Samarbeidsavtale med Hydrolift om høyhastighetskurs

Hydrolift og Vannsprut har inngått en samarbeidsavtale om levering av høyhastighetskurs i Rogaland

Kursene vil gjennomføres i en Hydrolift X-26 S. Oppstart for kursvirksomheten vil være i april. Påmelding til kurs kan gjøres på følgende link:

Hydrolift er et innovativt selskap med fokus på nyskaping, design og kvalitet. Selskapet designer, produserer og selger høyhastighetsbåter i et internasjonalt marked. Selskapet leverer båter til profesjonelle aktører og til fritidsbruk.

Vannsprut er et selskap med lidenskap for båt og sjøliv. Selskapet driver med kurs og aktiviteter rettet mot båt, vannscooter og vannsport. Vannsprut er godkjent av Sjøfartsdirektoratet som leverandør av høyhastighetskurs som gir rett til utstedelse av høyhastighetsbevis.

Legg inn en kommentar

%d